Реальне життя в аварійному будинку Мукачева: люди живуть у страху

Реальне життя в аварійному будинку Мукачева: люди живуть у страху
Якщо більшість людей під час негоди ховаються в теплому приміщенні власного житла, то мешканці будинку № 3 по вулиці Першотравнева набережна про таке можуть тільки мріяти.

 

Люди розповідають, коли на вулиці йде дощ, в їхніх квартирах ситуація ще гірша. Вода тече зі стелі, тече вниз по стінах, електролічильниках та лампочках. У під’їзді утворюються озера, а зі стелі обвалюється штукатурка. Люди скаржаться, куди б не звертатися, все марно. Вже й самотужки пробували щось зробити, однак в цій ситуації їхніх старань замало.

Люди кажуть, за обслуговування будинку розраховуються без запізнень, щомісяця, а працівники комунальної служби були тут тільки один раз, років 20 тому. Тож з питанням чому до аварійного будинку нікому немає діла, ми зателефонували до начальника управління міського господарства м. Мукачева.Варто додати, міська влада постійно звітує, що бюджет міста давно більший мільярду. При цьому жителі Мукачева регулярно скаржаться на не ремонтовані дороги та дахи, що протікають. Чи раціонально в Мукачеві використовують кошти платників податків – жителів міста, судити вам.

М-студіо

 

07 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів