УжНУ відвідав заступник міністра закордонних справ України

УжНУ відвідав заступник міністра закордонних справ України
6 лютого на факультеті міжнародних економічних відносин гостинно прийняли заступника міністра закордонних справ України Василя Боднара. Ініціатором зустрічі з високопосадовцем виступив директор Інституту міжнародного представництва, що діє у структурі факультету МЕВ, доцент Ігор Дір.

 

Пан Боднар завітав до Ужгородського університету, аби обговорити з деканом факультету міжнародних економічних відносин професором Миколою Палінчаком питання співпраці: студенти-міжнародники матимуть можливість проходити практику в Міністерстві, посольствах та консульствах.

Поважний гість також розповів про систему добору кадрів у МЗС і вимоги, які стоять перед усіма фахівцями, що бажають працювати у сфері дипломатії, а також наголосив, що зацікавлений у талановитих практикантах: «Ми готові прийняти студентів на стажування, оскільки таким чином готуємо собі нових висококваліфікових працівників!» Василь Миронович додав, що все залежить від внутрішньої мотивації студента та його бажання досягати висот у кар’єрному зростанні.

На завершення присутні поділилися думками щодо політичної ситуації в Україні, зокрема мовного питання.

Віра Лабич

Медіацентр УжНУ

 

08 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів