"Ужас страшний": мукачівці обурені станом автошляхів у місті

"Ужас страшний": мукачівці обурені станом автошляхів у місті
В Інтернеті ще у червні минулого року оприлюднило список вулиць, які вже відновлено та які планують зробити до кінця 2017 року за кошти міського бюджету, тобто платників податків - тих же жителів міста.

 

Крім того, у жахливому стані вже дорожнє полотно на вже відремонтованих вулицях.Жителі цих вулиць, кажуть, неодноразово зверталися до місцевих чиновників. Вулицю Зелена почали ремонтувати ще у минулому році. І це не єдина проблемна дорога в Мікрорайоні Росвигово. Величезні ями з калюжами і на дорозі до Мукачівської ЦРЛ.А метрові вибоїни на вулиці Перемоги вимагають неабиякої майстерності водіїв. Такі ж ями на нещодавно облаштованому кільці на перехресті вулиць Росвигівська та Данила Галицького - колишня Дзержинського.

Глибокі впадини зустріли і на кільці при вїзді в Мукачево зі сторони Ужгорода. Повернули у напрямку мікрорайону Паланок. І тут як з’їхали з мосту - картину словами важко описати.Не краща ситуація на дорозі і на вулиці графа Фон Шенборна, яка веде до туристичної родзинки Мукачева - замку Паланок. Люди обурені, адже ще у червні минулого року інтернет видання Мукачево - нет оприлюднило список вулиць, які управління міського господарства вже відремонтувало за кошти міського бюджету - а це майже 2 мільйони гривень , та які заплановано відновити до кінця 2017 року.

Врешті мукачівцям байдуже, в чиєму підпорядкуванні дороги - чи міста чи області чи то державного значення, адже гроші на їх відновлення виділяють з поступлень від наших з вами податків та акцизу на пальне. І ремонтують свої автівки - знову ж таки зі свого гаманця.

М-студіо

 

08 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. вася росвигово 2018-02-08 / 19:51:22

    а меру глубоко насрати, головне що дрога на Сілверенд буде за 11 мільйонів із городського бюджета.
    на муниципальну поліцю більше 7 млн тоже із бюджета
    дерибан земель і майна крах і всі мовчать
    так ім і треба знали кого обирали