Гамірно, весело та смачно: другий день «Ужгородської палачінти» в Боздоському парку

Гамірно, весело та смачно: другий день «Ужгородської палачінти» в Боздоському парку
Сьогодні в Боздоському парку в розпалі фестиваль «Ужгородська палачінта». Нині, у другий день традиційного гастрономічного фесту, тут гамірно, весело та смачно. На двох алеях парку представлено чимало смаколиків та сувенірів. Можна поласувати млинцями з найрізноманітнішими начинками, їх пропонують на багатьох локаціях, є й традиційні для закарпатських фестивалів шашлик та печена картопля, а також смажена рулька, копчена риба та багато іншого.

 

Є смачненьке і для тих, хто не любить м'ясо – безпосередньо біля замовника на вогні приготують веганську їжу. Відвідали сьогодні фестиваль і голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв.

Спробували смаколиків, якими щедро частують усіх на святі, поспілкувалися з підприємцями, котрі приїхали на фестиваль, запросили у наступні дні знову приїхати до Ужгорода – на "Медовуха-фест", який пройде на набережній Незалежності за підтримки ОДА та міськради і участь у якому безкоштовна. Зупинилися біля "Бліндажу" Руху підтримки закарпатських військових, долучилися до благодійної акції та взяли участь у безпрограшній лотереї.

Зараз на святі проходить конкурс на найсмачнішу палачінту 2018 року. Її цього року викували ковалі. Головним же суддею є переможець телевізійного проекту «МайстерШеф» Володимир Троцький, який спеціально завітав в Ужгород для участі у змаганнях. Завтра, 11 лютого, організатори підготували не менш цікаву програму: відбудеться перший відкритий зимовий чемпіонат Ужгорода з жиму лежачи "Залізна Палачінта", фаєр-шоу від театру вогню і світла «Dragonfly» та спалення зимової Мари.

 

10 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів