Дует мешканок Ужгорода разом із капітаном львів’янином працюють над сніговою скульптурою високо в Карпатах

Дует мешканок Ужгорода разом із капітаном львів’янином працюють над сніговою скульптурою високо в Карпатах
На відомому в Україні та за її межами курорті "Буковель" проходить фестиваль снігових скульптур.

 

Кожна команда складається з трьох людей, місце для скульптури митці обирали жеребкуванням. Серед десятка команд з різних міст є "Бодрячки", до складу якої входять ужгородки Аліна Симкович та Мілада Лабик, а також Сергій Жолудь зі Львова. 

"Мілада – дизайнер, я – кераміст, Сергій – скульптор. Сергій – капітан команди, оскільки він вже не вперше бере участь у подібних заходах. Над ескізом також працював Сергій, він – скульптор і знає всі нюанси у роботі зі сніговою скульптурою. Скульптури розміром 1.5х1.5 кв. метри, саме такими є параметри спресованих кубів снігу. Працювати дуже складно, бо на вулиці сильний мороз – близько 7 градусів нижче нуля,  і сніг, наче лід, він не ліпитися (хто колись ліпив снігову бабу при такій температурі, той зрозуміє). Наш девіз: ми команда бодрячки, швидко гнемо кулачки", – розповіла "Про Заходу" ужгородка Аліна Симкович.

У своїй скульптурі учасники зобразили сім'ю: маму, тата і їхню дитину, які всі разом відпочивають. На виконання роботи виділяють три дні, по завершенні конкурсу журі буде оцінювати скульптури та визначить три найкращі, які відповідатимуть критеріям оцінювання.

Вікторія Жуйко

Джерело: ПроЗахід

 

11 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів