Закарпатець Іван Ковбаснюк не стартував через негоду

Закарпатець Іван Ковбаснюк не стартував через негоду
З 9 лютого розпочалися 23-ті Зимові Олімпійські Ігри в південнокорейському Пхьончхані, на яких серед 33 українських атлетів змагаються й двоє закарпатців – гірськолижник Іван Ковбаснюк з Ясіня та ужгородська сноубордистка Аннамарі Данча.

 

У неділю, 11 лютого Іван мав розпочати свої виступи у змаганнях із гірськолижного спуску. Однак, як повідомили в національному олімпійському комітеті України, змагання гірськолижників організатори перенесли через складні погодні умови – сильний вітер на 15 лютого.

Нагадаємо, що в наступних змаганнях комбінації І.Ковбаснюк стартуватиме 13 лютого, 15 лютого змагатиметься в дисципліні - супер G, а 18 лютого – в слаломі-гіганті.

Аннамарі Данча в сноубордингу розпочне свої старти в Пхьончхані  22 лютого в кваліфікації з паралельного слалому-гіганті. А 24 лютого відбудеться фінальна частина змагань за участі нашої сноубордистки.

Нагадаємо, що станом на 11 лютого українські олімпійці поки що не здобули жодної медалі. Найкращим здобутком нашої збірної є 13 – те місце біатлоністки Віти Семеренко у спринті.

Семен МИХАЙЛИК

 

12 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів