Фотошпалери в домашньому дизайні

Фотошпалери в домашньому дизайні
Фотошпалери здатні в буквальному сенсі перетворити приміщення. Для цього достатньо просто правильно їх використовувати.

 

Як клеїти фотошпалери на стіну в маленькій кімнаті?

Перша порада: не варто мостити однакове зображення на кожній стіні. Пару десятиліть тому цей матеріал уже був присутній на ринку оздоблювальних матеріалів і тоді зазнав фіаско саме через те, що всі прикрашали стіни лісовими масивами, березовими гаями та однаковими водоспадами. А потім відчували себе в відремонтованих кімнатах, як мінімум, дивно.

Тому, перш ніж купити фотошпалери, слід зрозуміти, як їх правильно використовувати. Так наприклад, для маленької кімнати має сенс взяти варіант з йдучою вдалину перспективою. Це дозволить візуально розширити приміщення, наповнити його світлом, повітрям. Рекомендується віддавати перевагу світлим тонам, оскільки переважання темних кольорів, навпаки, візуально звузить і без того невелике приміщення.

Також варто, обираючи фотошпалери в Україні, знайти варіант, в якому забарвлення ближче до стелі стає все світліше і світліше. Таке настінне покриття можна використовувати в приміщеннях з невисокою стелею. Цей обробний матеріал зможе візуально підняти висоту кімнати, прибравши відчуття стелі, що нависає над головою.

У маленьких кімнатах активно застосовуються 3д шпалери. Це рішення дуже оригінальне і відразу видасть в господарі приміщення людину творчу, що володіє креативною жилкою. А, до того ж, дозволить збалансувати зорові розміри кімнати, зробивши їх максимально наближеними до ідеалу. До того ж таке настінне покриття дозволить перетворити приміщення. Скажімо, об'ємне вікно в спальні, яке виходить в чудовий сад, дозволить щоранку прокидатися з посмішкою.

Де придбати такі шпалери?

На жаль, стаціонарні магазини можуть запропонувати 3д фотошпалери в досить поганому асортименті. Двомірні варіанти теж не блищать різноманітністю. На щастя, в нашому інтернет-магазині https://walldeco.ua/fotooboi-3d-fotooboi ви можете знайти великий вибір і тих і інших різновидів. Широка різноманітність дозволить підібрати саме той варіант, який необхідний в конкретно вашому випадку.

Якщо ж ніщо із запропонованих позицій не довелося вам по серцю, ми пропонуємо таку послугу, як фотошпалери на замовлення. Скориставшись цією опцією, ви зможете втілити в життя всі свої дизайнерські фантазії та отримати справжні шпалери мрії, які згодом прикрасять стіни вашого будинку. І будьте впевнені: такого настінного покриття ви більше ні в кого не побачите, а значить станете автором і володарем ексклюзивних оздоблювальних матеріалів.

 

12 лютого 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів