Автопарк перечинських рятувальників поповнився новим пожежним автомобілем

Автопарк перечинських рятувальників поповнився новим пожежним автомобілем
12 лютого рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин отримали новий пожежний автомобіль АЦ-4-60(530905) -515М на базі МАЗ, що був придбаний за кошти державного бюджету.

 

Ключі та сертифікат на пожежне авто начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак вручив керівнику Перечинського районного сектору, а той у свою чергу передав рятувальникам.

На урочистій події також були присутні поважні гості: перший заступник голови Закарпатської обласної ради Петро Грицик, голова Перечинської РДА Віктор Олефір, голова Перечинської райради Михайло Ласкін та перший заступник голови Перечинської міської об’єднаної територіальної громади Віталій Кравець.

Як зазначив у своєму виступі керівник закарпатських рятувальників Роман Гудак, даний автомобіль здатен вивозити 4 тонни води та 500 літрів піноутворювача. Відповідно сучасні МАЗи підвищеної прохідності допоможуть рятувальникам ефективніше виконувати завдання за призначенням.

Окрім цього, вже в найближчі дні, окрім перечинських рятувальників, ще три аналогічні транспортні засоби поповнять автопарк окремих гарнізонів оперативно-рятувальної служби області.

У свою чергу представники влади та місцевого самоврядування подякували керівництву ДСНС України та області за нову техніку, а також пообіцяли й надалі всіляко сприяти розвитку оперативно-рятувальної служби району.

А місцеві рятувальники запевнили, що професійно виконуватимуть завдання, пов’язані із захистом життя та майна людей від різного роду надзвичайних подій та ситуацій.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

12 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів