Перша леді України відвідає Закарпаття

Перша леді України відвідає Закарпаття
Марина Порошенко відвідає область як керівник Українського культурного фонду, який очолила наприкінці січня.

 

Марина Порошенко має прибути на Закарпаття сьогодні ввечері – літаком вона дістанеться з Києва до Львова, а вже звідти – до Ужгорода.

У попередньому плані візиту Марини Порошенко – відвідини Невицького замку та презентація програми реконструкції історичної пам’ятки, на що, як було анонсовано, вже готові виділити з держбюджета близько 11 мільйонів гривень.

Також у програмі візиту значиться візит до багатопрофільного ліцею "Лідер" ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20 в Ужгороді, де навчаються діти з особливими потребами.

Загалом, Марина Порошенко має відвідати до 7 об’єктів на території Закарпаття.

Відтак у середу, 14 лютого, дружина Президента України Марина Порошенко відвідає Закарпатську область із робочим візитом.

Перша леді разом зі школярами Закарпаття, чиї батьки – учасники АТО, заповнять сторінки всеукраїнського проекту «Книга Миру».

Також Марина Порошенко та голова Закарпатської  ОДА Геннадій Москаль підпишуть Меморандум про долучення області до національного проекту Благодійного Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації».

Дружина Президента  проведе нараду з головами районних рад, ОТГ та міськими головами щодо створення мережі Інклюзивно-ресурсних центрів Закарпатської області. Марина Порошенко відкриє перший такий центр в Ужгороді.

Також Перша леді України та Геннадій Москаль оглянуть Невицький замок – пам’ятку середньовічної замкової архітектури національного значення.  Першу чергу невідкладних робіт по реставрації цього об’єкта культурно-історичної спадщини заплановано почати у 2018 році.

УВАГА! АКРЕДИТАЦІЯ ОБОВ’ЯЗКОВА – до 17.00 13 лютого.

Для акредитації та отримання більш детальної інформації звертайтесь за телефоном 050 109 92 27 (Діна Михалик, керівник прес-служби ОДА).

До Невицького замку журналісти будуть забезпечені транспортом (автобус). Про час та місце збору чи можливі зміни у розкладі повідомимо додатково.

 

13 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів