На Закарпатті працювали офіцери Західного відділення комплектування Нацгвардії

На Закарпатті працювали офіцери Західного відділення комплектування Нацгвардії
Представники Західного відділення комплектування охопили заходами профорієнтаційного характеру та агітаційної роботи навчальні заклади та центри зайнятості Закарпаття, Львівщини, Івано-Франківщини та Тернопільщини.

 

«Сьогодні діти іншими очима дивляться на професію військових, - зазначає виконуючий обов’язки начальника Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військовою та фізичною підготовкою Микола Плаксій. - Словосполучення «захисник Вітчизни» перестало бути абстрактним висловом, натомість воно наповнилося конкретним змістом. Звичайні хлопці, які колись обрали професію військового, стали героями в очах ліцеїстів. Вони бачать, як сьогоднішні офіцери – ще вчорашні випускники, демонструють відвагу та мужність, бойове братерство та незламний дух українського народу».

Офіцери відділення комплектування розповіли про військову службу за контрактом, завдання Національної гвардії, а також про соціальні гарантії з боку держави. Особливо цікаво було працювати з ліцеїстами. Майбутні офіцери задавали питання, цікавились службою та життям нацгвардійців.

Підполковник Петро Покопів, Національна гвардія

 

13 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів