Футзал: «Минай» йде у відрив, а в лігах нижчих боротьба за лідерство триває

Футзал: «Минай» йде у відрив, а в лігах нижчих боротьба за лідерство триває
10-12 лютого, у спорткомплексі “Зінедін” відбулись ігри одинадцятого туру Ужгородської футзальної ліги.

 

У головному поєдинку туру в суперлізі «Минай», як і в першому матчі, здобув доволі легку перемогу, відгрузивши вісім м’ячів ужгородським студентам, які спеціально до цього поєдинку дозаявили Ільковича та Образцова.

«Проспект» підійшов до звітного поєдинку проти «Вопака» в обмеженому складі, лише з однією заміною. «Вопак» зумів перемогти за підсумком першої половини гри та у другій половині проспектівці за чотири хвилини провели три голи і довели зустріч до перемоги – 6:3. 

Ще в одному цікавому матчі «Беркут» - «Радванка» останнім зарахована технічна поразка «Медея» цей тур пропускала. Турнірне становище: «Минай» – 30 очок; «Медея» – 23; «Проспект» – 22; «УжНУ» – 20; «Беркут» – 13; «Радванка» – 9; «Вопак» – 6.

У лізі першій команда УЖНЕТ здобуває одну з найбільших своїх перемог розбивши худлівчан – 8:1, особливо постарався Сергій Білан, який став автором покеру. «Верест» впевнено перемагає «Коритняни» - 9:3 і обходитьв їх у турнірній  таблиці. «Олімпік» програє вдруге підряд та ще й найближчому переслідувачу «Вікінгу» - 1:5, тим самим відроджуючи інтригу у боротьбі за перше місце. Матч «Епіцентр» - «Штурм» перенесено. 

Турнірне становище: «Олімпік» – 24; «Вікінг» – 22; «УЖНЕТ» – 19; «Верест» – 18; «Штурм» – 17; «Коритняни» – 16; «Худльово» – 10; «Епіцентр» – 0.

У першій лізі групи А «Трактор» здобуває найбільшу перемогу у цьому турі, вколотивши 10 сухих голів у ворота футзалістів з команди«Африка Юнайтед» і ще більше відірвався від переслідувачів, які втратили очки. «Фенікс» поступився принциповому супернику – «Будівельнику» - 0:4 і тим самим віддав йому третю позицію. «Тиса-1» продовжує набирати очки, здобуває другу перемогу поспіль. Цього разу телевізійники впевнено перемогли «КІТ» - 5:0.

Ця вікторія дозволяє їм залишити останнє місце. Найрезультативнішу нічию в чемпіонаті – 7:7 видали «Тімвір» та КС «Ужгород». «Тімвір» у ході першого тайму двічі вів у рахунку в три м’ячі та Роман Черевка своїм покером значно зменшив шанси «Тімвіра» на чемпіонство.

Турнірне становище: «Трактор» – 27; «Тімвір» – 23; «Будівельник» – 21; «Фенікс» – 20; «КІТ» – 12; «Африка Юнайтед», «Тиса 1» – 9; «КС Ужгород» – 8.

У групі В «УТЕІ» прогнозовано набрав чергові три пункти у грі з аутсайдером – «Здоровям» - 4:2. «Перечин» взяв реванш в «Інваспорта» - 7:1 за поразку у першому колі і продовжує дихати у спину лідеру. «Сторожниця» розгромила «Зіну», провівши рекордну кількість голів – 12:5, більшість з яких - дев’ять з дванадцяти забив Олег Мартинич, який тепер є головним претендентом на «золоту бутсу» УФЛ. «Рятівник», який мав бажання вклинитись у боротьбу за перше місце, несподівано поступився «Стандарту» - 3:4.

Турнірне становище: «УТЕІ» – 25; «Перечин» – 24; «Рятівник» – 21; «Сторожниця», «Стандарт» – 18; «Інваспорт» – 16; «Зіна» – 6; «Здоров’я» – 3.

 

13 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів