Закарпатська поліція з криміналом бореться і вдень, і вночі

Закарпатська поліція з криміналом бореться і вдень, і вночі
Співробітники поліції Закарпаття за минулу добу розкрили 13 крадіжок, які вчинили 7 осіб у чотирьох районах області і тим самим нанесли громадянам більше 32 тисяч збитків.

 

Поліція Ужгорода розкрила чотири крадіжки в обласному центрі Закарпаття, до трьох із них виявився причетним один і той же чоловік. До правоохоронців із заявами почали звертатися громадяни та повідомляти про проникнення у їх підвали. Ужгородці скаржилися на зникнення водяних насосів. Всі крадіжки сталися в будинках на Київській набережній, суми збитку були оцінені від 3000 до 5000 гривень. Поліція встановила, що до всіх злочинів причетний 45-річний, раніше судимий за майновий злочин заїжджий злочинець. 

Крім цього, на вулиці Бородіна в Ужгороді з парковки місцевого магазину зник велосипед. Про злочин поліції заявив 28-річний місцевий житель. Суму збитку оцінили в 2,5 тисячі гривень. Дільничний офіцер поліції оперативно розшукав підозрюваного та вилучив у нього речовий доказ. Крадієм виявився 50-річний ужгородець.

Співробітники Ужгородського районного відділення поліції розшукали чоловіка, який обікрав майстерню в селі Анталовці. На лінію «102» зателефонувала місцева мешканка та повідомила, що невідомі проникли на територію її дворогосподарства та викрали інструменти на 4 тисячі гривень. Поліція встановила, що злочин скоїв 20-річний односелець потерпілої. 

Поліція Мукачівщини розкрила дві крадіжки. Перша трапилася у райцентрі, про що повідомила місцева мешканка. Жінка розповіла, що хтось проник в її квартиру, зайшов в спальню і з шафи витяг 160 євро. Поліція розшукала викрадача до того, як він встиг витратити вкрадені гроші. Підозрюваний виявився жителем села Куштановиця Мукачівського району. Речовий доказ у нього вилучено. 

Крім цього, до поліції Мукачівського районного відділення надійшла заява від мешканки села Ракошино. Жінка розповіла, що невідомі розбили скло на її вхідних дверях та винесли з помешкання газову плиту та пральну машину. Поліція встановила, що мешканку району обікрав 27-річний мукачівець. Тепер правоохоронці встановлюють місцезнаходження краденого майна. 

До Виноградівської поліції надійшли три заяви від жителів селища Королево та села Веряця про викрадення п’яти металічних кришок каналізаційних люків. Правоохоронці провели ряд опративно-розшукових заходів та встановили, що до всіх цих злочинів причетний один і той же чоловік – 46-річний житель району. 

В поліцію Хустського відділу поліції надійшло три заяви про крадіжки від жителів села Крайниково. Один із потерпілих розповів, що невідома особа пошкодила двері його гаражного приміщення та викрала інструментів на 3 тисячі гривень. Інша заявниця повідомила про викрадення водяного насосу з території місцевого магазину. Була і заява про минулорічну крадіжку, яку власники помітили лише у 2018 році. Співробітники Хустського відділу поліції встановили, що до всіх цих злочинів причетний односелець потерпілих – 27-річний раніше судимий чоловік.

За всіма фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.1 та ч. 3 ст. 185 ККУ. Загалом крадії нанесли закарпатцям збитків трохи більше як на 32 тисячі гривень.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

14 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів