МФА U-19 грає спаринг зі словацьким клубом, а ужгородський СДЮСШОР U-16 готується до матчу плей-офф з львівськими «Карпатами»

МФА U-19 грає спаринг зі словацьким клубом, а ужгородський  СДЮСШОР U-16 готується до матчу плей-офф  з львівськими «Карпатами»
У ході підготовки до весняної частини чемпіонату команда «Мункач футбольна академія» U-19 на фоні тренувальних навантажень на полі санаторно-курортного комплексу «Термал-стар» (с. Нижнє Солотвино)провела контрольний мат зі словацькою командою ФК «Павловце над Ужем», яка проводить тренувальний збір на базі санаторію.

 

Слід зауважити, що за словацьку команду виступають три екс-гравці молодіжного складу колишньої «Говерли» - Олексій Хоменко, Євген Добровольський та кіпер Мирослав Лютнянський.

Гості доволі несподівано повели в рахунку, реалізувавши дві свої нагоди, одним із авторів голу став саме закарпатець Є. Добровольский. 

Ще до завершення першого тайму Максим Кодря головою вдало скорочує відставання в рахунку. А на початку другої половини матчу мункачівці змусили суперника сфолити у власному карному майданчику. Пенальті бездоганно виконав Вячеслав Натаров – 2:2. Наша команда мала ще кілька нагод, щоб здобути перемогу в цій зустрічі, однак нашим гравцям не щастило, а моментами М.Лютнянський виручав словацьку команду. В одному з епізодів чудово відіграв і наш кіпер Максим Колісник, який здйснив два сейви поспіль у одній із атак команди «Павловце над Ужем». Тож нічия – 2:2.

Як зауважив наставник МФА  U-19 наприкінці цього тижня його підопічні відіграють контрольний матч проти своїх одноклубників – МФА U-17. А наступного тижня запланований  спаринг з ФК «Середнє».

Інша команда СДЮСШОР U-16 (Ужгород) готується до стикового матчу за вихід до фіналу Зимової першості ДЮФЛУ з львівськими «Карпатами». Цей поєдинок відбудеться 18 лютого в неділю. В разі успіху ужгородці вийдуть до фіналу, який відбудеться в Маріуполі.

Роман СЕНИШИН.

 

15 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів