За добу на Закарпатті злодії встигли накрасти на понад 50 тисяч гривень

За добу на Закарпатті злодії встигли накрасти на понад 50 тисяч гривень
Протягом доби закарпатські правоохоронці встановили особи причетних до ряду крадіжок у області. За усіма фактами розпочаті кримінальні провадження.

 

За добу на території Закарпаття поліція розкрила 8 майнових злочинів. Зокрема, працівникам Виноградівського відділення поліції вдалося оперативно розкрити крадіжку майна на 40 тисяч гривень. Зі слів заявника, 29-річного виноградівця, невідома особа розбила вікно будинку та викрала звідти паркетні дошки, електричні флекс та шуруповерт, а також дитячий  велосипед.  За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто, крадіжка, поєднана з проникненням до приміщення. 

Працівники сектору реагування патрульної поліції  встановили, що до злочину причетний 23-річний мешканець райцентру. У підозрюваного вилучили речові докази. Чоловіка опитали, відносно нього вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. 

Крадіжку, скоєну групою осіб, розкрили берегівські слідчі. Із заявою про злочин до місцевої поліції звернувся мешканець села Мала Бийгань . Чоловік повідомив, що з його автомобіля "ВАЗ-2109" викрали акумулятор і автомагнітолу, чим завдали збитків на 1300 гривень. Слідчо-оперативна група встановила особи причетних до злочину.

Всі підозрювані є односельцями потерпілого. За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Крадіжку велосипеду розкрили полісмени Мукачівщини. Вони розшукали причетного до злочину 29-річного мешканця села Великі Лучки. Суму збитку оцінено в 3 тисячі гривень. Встановлено, що раніше судимий за майнові злочини чоловік, скористався відсутністю людей на подвір’ї потерпілого, і викрав  транспортний засіб. За фактом злочину поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням до приміщення).

В Ужгороді правоохоронці за добу розкрили дві крадіжки. У першому випадку з аптеки невідома особа поцупила два шампуні, загальною вартість 840 гривень. Особу причетної до злочину встановили та розшукали. Нею виявилася 58-річна ужгородка. Відносно жінки вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. 

Слідчі дії для притягнення до відповідальності проводять ужгородські правоохоронці і у випадку грабежу. Працівники поліції з’ясували, що у потерпілого, коли той перебував на вокзалі в Ужгород, невідомі особи відібрали 700 гривень, що знаходились у кишені куртки. Особи підозрюваних у кримінальному правопорушенні встановили. Ними виявилися 58-річний, 24-річний та 17-річний ужгородці. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України тобто грабіж. 

Три майнові злочини вдалося розкрити і слідчим Ужгородського району. Вони встановили особи, причетних до крадіжки автомагнітоли, вартістю 1 тисяча гривень з автомобіля в селі Сюрте. Правоохоронці  розшукали чотирьох викрадачів акумулятора, вартістю 2000 гривень у мешканця села Ратівці та спіймали викрадача мобільного телефону та 1200 гривень у жителя села Баранинці. 

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження, відносно підозрюваних вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

15 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів