В Ужгородському університеті відбувся брейн-ринг на тему Європи

В Ужгородському університеті відбувся брейн-ринг на тему Європи
14 лютого на базі факультету історії та міжнародних відносин відбувся брейн-ринг на тему Європи від Представництва ЄС в України. Захід був організований Інформаційним центром ЄС УжНУ, який успішно функціонує на згаданому факультеті. Студенти змогли перевірити свої знання про Європу, а найуспішніші з них отримали сувеніри від Представництва Європейського Союзу в Україні – флешки, футболки, кепки та багато іншого.

 

Щодо самої вікторини, то вона пройшла у цікавій та запеклій боротьбі. Участь в інтелектуальній грі брали збірні команди 4 спеціальностей: Міжнародні відносини, Країнознавство, Міжнародне право, Історія. 

За правилами брейн-рингу команди відповідали на питання ведучого на швидкість упродовж 3 раундів у форматі 6 на 6. Переможця визначила загальна кількість перемог у таких двобоях. Автором запитань та модератором заходу був доцент кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій Мателешко Юрій Павлович.

Гра пройшла активно й весело, під час брейн-рингу у конференц-залі спостерігалося азартне напруження учасників інтелектуального змагання. Підтримати своїх колег зібралася чимала аудиторія вболівальників, серед яких студенти та представники науково-педагогічного колективу ФІМВ – заст.декана Андрейко Віталій Іванович,  викладачі кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій – Шелемба Михайло Михайлович та Бенчак Олеся Федорівна.

Після запеклої боротьби перше місце дісталося команді спеціальності Країнознавство. Друге місце зайняла команда Істориків, третє місце у команди Міжнародних відносин і четверте місце було за Міжнародним правом.

 Проект «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС» є ініціативою Представництва ЄС  в Україні і відбувається в рамках кампанії «Побудуймо Європу в Україні».

uzhnu.edu.ua

 

16 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів