Кохання поза часом – в Ужгороді провели флешмоб до Дня святого Валентина

Кохання поза часом – в Ужгороді провели флешмоб до Дня святого Валентина
В день св. Валентина, Ужгородський відділ державної реєстрації актів цивільного стану святково прикрашений з урахуванням тематики дня закоханих. Для молодят, які вирішили укласти шлюб саме в цей день, Міністерство юстиції України вперше запровадив флешмоб під назвою кохання поза часом.

 

Після урочистої реєстрації шлюбу на молодят чекав справжній солодкий сюрприз. Закарпатський кондитер Валентин Штефаньо дарував подружжям відомий торт Ужгород, який став унікальним адже, з нагоди свята закоханих, набув видозмінених рис.

Незабутні враження подарував молодятам та гостям вокальний ансамбль Материнка, який під музичний супровід, заспівав закарпатських весільних пісень. Для молодят Анатолія та Еріки така реєстрація шлюбу стала приємною несподіванкою. Кажуть, зіграти весілля саме в день закоханих хотіли як тільки заручились, незважаючи на зиму. Загалом Закарпаття в день св. Валентина поповнилось тридцятьма новими сім’ями. Що ж до флешмобу Кохання поза часом, то його учасниками стали дванадцять пар.

М-студіо

 

15 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів