На Тячівщині жінка, насмерть збивши чоловіка, втекла та намагалася приховати злочин

На Тячівщині жінка, насмерть збивши чоловіка, втекла та намагалася приховати злочин
Дубівська поліція розшукала жінку, яка збила на своєму «ВАЗ 21112» пішохода в селі Красна Тячівського району та зникла.

 

Співробітники Дубівського відділення поліції розшукали жінку, яка на своєму «ВАЗ 21112» збила пішохода в селі Красна Тячівського району та втекла з місця події.

Вчора, 15 лютого, до поліції надійшло повідомлення від медиків про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим в селі Красна Тячівського району. Група реагування патрульної поліції спільно зі слідчо-оперативною групою встановили, що 38-річного місцевого жителя збила невідома машина, після чого покинула місце ДТП. Чоловік помер від отриманих травм.

Співробітники Дубівського відділення поліції провели оперативно-розшукові заходи та встановили, що аварія трапилася за участі автомобіля «ВАЗ 21112». Правоохоронці розшукали водія цього автомобіля. Ним виявилася 37-річна місцева мешканка. Жінка спробувала сховати авто, проте поліція його знайшла та доставила на спецмайданчик. У втікачки взяли аналіз крові на вміст алкоголю. Вона, у свою чергу, запевняла, що не помітила, що збила людину. Водія затримано в порядку статті 208 КПК України. В її діях поліція вбачає ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 ККУ.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

16 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів