Закарпатські прикордонники разом із військовими популяризували свою службу у Виноградові

Закарпатські прикордонники разом із військовими популяризували свою службу у Виноградові
Учора в рамках популяризації служби в Державній прикордонній службі України та патріотичного виховання молоді, на центральній площі міста Виноградів було продемонстровано автомобільну та спеціальну техніку, яку використовують прикордонники для охорони державного кордону.

 

Прикордонники провели показ техніки спільно з військовослужбовцями ЗСУ, які в свою чергу представили різноманітні зразки зброї та озброєння, а також зразки військової техніки, що застосовується у зоні проведення АТО.

Мешканці міста радо сприйняли такий захід, адже це прекрасна нагода на власні очі переконатись у тому, що на сьогоднішній день наші військові забезпечені усім необхідним аби гідно виконувати свої обов’язки.

Багато з відвідувачів цікавились умовами призову та порядку проходження військової служби за контрактом. Охочих стати прикордонником приваблюють соціальні гарантії, стабільне грошове забезпечення та можливість професійного зросту. До того ж, Державна прикордонна служба України започаткувала територіальний принцип комплектування військовослужбовців, а саме: військовослужбовець за контрактом, який призваний з Закарпатської області, після підготовки в одному з навчальних центрів Держприкордонслужби України буде направлений для подальшого проходження служби у підрозділах кордону Мукачівського або Чопського прикордонного загону.

З вимогами до кандидатів та з інших питань, які стосуються призову та порядку проходження служби, громадяни можуть звернутися безпосередньо до   окремого регіонального центру комплектування у місті Мукачево за адресою : вул. Недецеї 45, тел. 0313121261, 0679540077, 0663484710, 0668238999, 0955691236, 0673124256

Джерело: Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

16 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів