ТзОВ "ХІПП-Ужгород" зацікавилося новими методиками роботи служби зайнятості

ТзОВ "ХІПП-Ужгород" зацікавилося новими методиками роботи служби зайнятості
У четвер, 15 лютого, директор Ужгородського районного центру зайнятості Юрій Лукач відвідав ТзОВ «ХІПП-Ужгород», яке спеціалізується на виробництві дитячого харчування та питної води.

 

Мета — ознайомлення роботодавця зі спектром послуг Державної служби зайнятості України.

Серед запропонованих послуг: укомплектування вільних робочих місць відповідно до заявлених роботодавцями вимог до претендентів, у тому числі з використанням профдіагностичних методик; підбір кадрів для виконання інших робіт тимчасового характеру; можливості професійного навчання безробітних під конкретні робочі місця як у навчальних закладах, так і безпосередньо на виробництві; механізми стимулювання до створення нових робочих місць та працевлаштування на них громадян недостатньо конкурентоспроможних на ринку праці шляхом виплати компенсації роботодавцю в розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за відповідну особу.

Директор ТзОВ «ХІПП-Ужгород» Дмитро Панков ознайомив з діяльністю підприємства, обсягами та видами продукції, переліком професій та спеціальностей, які використовуються у виробничій діяльності. Зі свого боку, зацікавився новими методиками роботи центру зайнятості, зокрема відео резюме, відео вакансія, скайп-зв`язок з роботодавцем.

Підводячи підсумки зустрічі, керівники домовилися про подальшу співпрацю у напрямку вирішення кадрових питань роботодавця.

Джерело: Закарпатський регіональний центр зайнятості

 

16 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів