На Закарпатті знесли спостережні вежі на "приватному" кордоні

На Закарпатті знесли спостережні вежі на "приватному" кордоні
Сьогодні, 16 лютого, було знесено 2 приватні спостережні вежі вздовж лінії державного кордону України, які правопорушники використовували для спостереження за прикордонними нарядами ДПС.

 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав військовий прокурор Олег Сенюк.

«Спецоперацію успішно провели військові прокурори Західного регіону України в рамках розслідування кримінального провадження стосовно одіозного організатора так званого «приватного кордону» на Закарпатті на прізвисько Докі, який підозрюється в організації заволодіння у групі із службовими особами Держземагентства в Закарпатській області через підставних осіб землями прикордонної смуги. Це призвело до вибуття з державної власності понад 130 га вищевказаних земельних ділянок», – написав Сенюк.

Прокурор зазначив, що слідство триває. Встановлюється причетність інших осіб до скоєння вказаного кримінального правопорушення. І вже незабаром обвинувальний акт у цьому кримінальному провадженні буде скеровано до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, 23 січня Апеляційний суд Львівської області відхилив скаргу військової прокуратури, в якій просили обрати для Аттіли Горвати (Докі) запобіжний захід — нічний домашній арешт.

Джерело: Дивись.інфо

 

16 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів