В Ужгороді урочисто отримали дипломи більше півсотні магістрів-міжнародників УжНУ

В Ужгороді урочисто отримали дипломи більше півсотні магістрів-міжнародників УжНУ
Документи професійної зрілості одержали випускники спеціальностей «Міжнародні економічні відносини» та «Прикладна лінгвістика» факультету міжнародних економічних відносин (МЕВ).

 

У четвер, 15 лютого, у залі Вченої ради ректорату УжНУ відбулося урочисте вручення дипломів магістрам-випускникам факультету міжнародних економічних відносин.

Селфі з деканом Миколою Палінчаком

Святкування розпочалося з виконання присутніми Гімну України. Після цього з вітальною промовою виступив декан факультету Микола Палінчак: «У сучасному світі великий попит на фахівців, що володіють іноземною мовою й мають ґрунтовні знання з економічної галузі, спеціалісти з міжнародних відносин і прикладної лінгвістики є дуже затребуваними. Нам особливо приємно, що наші випускники мають можливість добре працевлаштуватися. Ми ж завжди будемо раді бачити вас знову, розрадити, допомогти, а нині – просто впевнені у ваших майбутніх успіхах».

Зі святом випускників привітав і перший проректор УжНУ Олександр Сливка. Він, зокрема, висловив удячність за запрошення колективом факультету на таку подію та побажав учорашнім студентам підрозділу всього найкращого на життєвій і професійній дорозі.

Відтак присутні перейшли до головної частини заходу. Загалом цього дня дипломи магістрів отримали 56 випускників спеціальностей «Міжнародні економічні відносини» та «Прикладна лінгвістика». Із них 8 колишніх студентів мають дипломи з відзнакою.

Завершили церемонію виконанням відомого студентського гімну «Gaudeamus» та традиційними спільними фото на пам’ять.

Антоніна Чундак, Медіацентр УжНУ, фото Алли Кохан

 

17 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів