Ужгородська гімназистка стала першою, хто склав іспит на знання іноземної мови рівня С1

Ужгородська гімназистка стала першою, хто склав іспит на знання іноземної мови рівня С1
Мовний сертифікат міжнародного зразка днями було урочисто передано школярці. До речі, сертифікат ECL про рівень знання іноземної мови в Ужгороді вручили вперше.

 

Складати іспити згідно із загальноєвропейськими рекомендаціями у мовному центрі ECL при кафедрі угорської філології УжНУ можна з англійської, німецької, французької, чеської, хорватської, італійської, іспанської, болгарської, угорської, румунської, сербської, словацької, польської та російської мов.
 
У 2017 році на базі кафедри угорської філології Українсько-угорського навчально-наукового інституту УжНУ було відкрито мовний центр ECL, що влаштовує іспити на знання іноземної мови. Так, у грудні учениця ужгородської угорськомовної гімназії Кароліна Рогаль стала першою, хто склав іспит на знання російської мови рівня С1.

Мовний сертифікат міжнародного зразка днями було урочисто передано школярці. З цієї нагоди колектив мовного центру висловлює їй щирі привітання та бажає дальших успіхів у навчанні.

Усім охочим нагадують, що складати іспити згідно із загальноєвропейськими рекомендаціями з мовної освіти рівня А2, В1, В2, С1 можна з англійської, німецької, французької, чеської, хорватської, італійської, іспанської, болгарської, угорської, румунської, сербської, словацької, польської та російської мов.

Подавати заявки є можливість у будь-який час, але складати іспити впродовж 2018 року можна в такі дати:

• 13 квітня – А2, В1, С1;

• 14 квітня – В2;

• 15 червня – А2, В1, С1;

• 16 червня – В2;

• 5 жовтня – В1, С1;

• 6 жовтня – В2;

• 7 грудня – В1, С1;

• 8 грудня – В2.

З організаційних та інших питань просять звертатися до завідувача кафедри угорської філології Українсько-угорського навчально-наукового інституту Христини Зикань (тел. кафедри +38 (0312) 64-39-60)

Медіацентр УжНУ

 

17 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів