Кримінальну справу за зберігання наркотиків "без мети збуту" відкрили на Закарпатті

Кримінальну справу за зберігання наркотиків "без мети збуту" відкрили на Закарпатті
Це кримінальне правопорушення згідно з санкцією ч. 1 ст. 309 ККУ карається обмеженням або позбавленням волі на строк до трьох років.

 

Під час патрулювання центральною  частиною м.Берегово (Закарпаття) дільничний офіцер спільно з працівниками сектору реагування патрульної поліції Берегівського  відділу помітили чоловіка, який при появі поліцейських  почав помітно нервувати. Під  час поверхневого огляду місцевий 46-річний чоловік з  кишені куртки добровільно видав правоохоронцям згорток фольги, в якому була речовина, ззовні схожа на наркотичну.

Походження сухої зеленої речовини, вагою близько 10 грамів, раніше судимий мешканець м.Берегова пояснити не зміг. Вилучене поліцейські вже направили на експертизу.

Слідчий за даним фактом відкрив кримінальне провадження за незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту, що передбачено ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Дане кримінальне правопорушення згідно з санкцією статті карається обмеженням або позбавленням волі на строк до трьох років. Розслідування у справі триває.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

17 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів