Майбутні країнознавці УжНУ виявилися найкраще обізнаними в тематиці ЄС

Майбутні країнознавці УжНУ виявилися найкраще обізнаними в тематиці ЄС
Всього участь у вікторині брали 4 команди, які представляли чотири спеціальності факультету ІМВ Ужгородського нацуніверситету

 

У День усіх закоханих, 14 лютого, студенти факультету історії та міжнародних відносин УжНУ не тільки вітали своїх половинок зі святом, а й позмагалися за звання найкмітливіших, узявши участь у факультетському брейн-рингу.

Захід організував Інформаційний центр Європейського Союзу УжНУ, який успішно функціонує при факультеті ІМВ. Своєю чергою, проект «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС» є ініціативою Представництва ЄС в Україні та відбувається в рамках кампанії «Побудуймо Європу в Україні». Аналогічною була тематика завдань – студенти відповідали на запитання, пов’язані з історією, символікою, структурою та діяльністю ЄС.

Юрій Мателешко

Участь у вікторині брали 4 команди, які представляли чотири спеціальності факультету: міжнародні відносини, країнознавство, міжнародне право, історія. Упродовж 3 раундів вони відповідали на запитання модератора – доцента кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій Юрія Мателешка, який також став автором завдань гри. Переможця визначили за загальною кількістю перемог у «двобоях».

Підтримати колег зібралася аудиторія вболівальників, серед яких були студенти та представники науково-педагогічного колективу ФІМВ, зокрема заступник декана Віталій Андрейко, викладачі кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій Михайло Шелемба та Олеся Бенчак.

За результатами брейн-рингу, останнє місце посіли студенти спеціальності «Міжнародне право». Друге й третє місця дісталися відповідно історикам та учасниками команди «Міжнародні відносини». Переможцями ж змагань стали студенти-країнознавці.

За участь у брейн-рингу найуспішніші учасники одержали пам’ятні сувеніри – футболки, кепки, флешки тощо. Закінчили ж змагання спільною світлиною студентів та організаторів.

Антоніна Чундак, Медіацентр УжНУ

ФОТО Павла Товтина

 

17 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів