Фестиваль-ярмарок "Медовуха-фест" стартував в Ужгороді

Фестиваль-ярмарок "Медовуха-фест" стартував в Ужгороді
В Ужгороді на набережній Незалежності розгорнувся дев'ятий фестиваль-ярмарок «Медовуха-фест», організатором якого є Асоціація пасічників Закарпаття за підтримки Закарпатської облдержадміністрації та Ужгородської міської ради.

 

Мед та медову продукцію представляють найкращі бджолярі та пасічники з усієї Закарпатської області. Тут вам і різні сорти меду, медовуха, а також смачні та корисні продукти бджільництва – пилок, прополіс, різноманітні солодощі на основі меду, вироби з воску. До пасічників долучилися закарпатські винороби, народні умільці та провідні фермерські господарства. Гостей фестивалю розважають концертною програмою і частують стравами закарпатської кухні: бограчем, печеною картоплею, є і шашлик, смажені реберця та ще багато всього смачного.

Уперше на ярмарку представили свою продукцію лісівники Закарпаття, які презентували мисливські трофеї, дерев’яні іграшки, виготовлені із закарпатської деревини, наливки, натуральні карпатські чаї, мед, продукти, зібрані у лісах та висушені власноруч лісовими господарниками, понад 100 взірців порід деревини, які зростають на Закарпатті.

Працює на ярмарку і тематична фотозона, яку підготували Асоціація пасічників Закарпаття, біля неї охоче фотографуються гості фестивалю.

"Медовуха-фест" чекає гостей сьогодні, триватиме свято ще й неділю.

Джерело: Прес-служба Ужгородської міської ради у ФБ

 

17 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів