Прокуратура звинувачує Independent

Генпрокурор України Геннадій Васильєв написав листа до британського видання „Індепендент”, де звинуватив газету у зриві розслідування справи Гонгадзе.

 

Йдеться про низку матеріалів кореспондента ??ндепендент? Аскольда Крушельницького, які начебто на підставі документів по справі Гонгадзе обвинувачують у викраденні і вбивстві журналіста українських правоохоронців.

Подробиці змісту листа Генпрокурора Василь?ва розповіда? Ольга Макарчук.

"Ніщо досі не завдавало більшої шкоди розслідуванню справи Гонгадзе, ніж стаття в газеті ??ндепендент? ? пише у сво?му листі до британського видання Генпрокурор України Геннадій Василь?в. Виходячи з листа, найсерйознішим недоліком статті Аскольда Крушельницького щодо начебто оприлюднення фрагментів документів у справі Гонгадзе ? те, що стаття поставила під загрозу життя вказаних у ній співробітників правоохоронних органів.

Саме за скаргою тих, хто фігуру? у статті Крушельницького, як організатори викрадення журналіста Георгія Гонгадзе, Генпрокуратура й порушила кримінальну справу за фактом витоку інформації. Між тим, залиша?ться відкритим питання, чи ? факт витоку інформації підтвердженням її автентичності.

 

09 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів