Водій фури з Тернопільщини насмерть збив мешканця Свалявщини та втік з місця події

Водій фури з Тернопільщини насмерть збив мешканця Свалявщини та втік з місця події
Співробітники Свалявського відділення поліції розшукали водія, який збив 52-річного жителя села Ганьковиця на трасі «Київ-Чоп» та зник з місця події.

 

Вчора, 17 лютого, на службу «102» надійшло повідомлення про те, що в селі Неліпино Свалявського району виявлено тіло чоловіка. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що чоловік отримав травми, характерні для дорожньо-транспортної пригоди. Загиблим був житель сусіднього села Ганьковиця. Спільними зусиллями інспекторів превенції Мукачівського відділу поліції спільно з сектором реагування патрульної поліції Свалявського відділення встановлено, що на чоловіка наїхав водій вантажівки «Renault Magnum». За кермом знаходився 41-річний житель Тернопільської області. 

ДТП трапилася на 742 кілометрі автодороги «Київ-Чоп». За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Водій на даний момент знаходиться в відділенні поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

 

18 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів