Поліція Мукачівщини оперативно розшукала підозрюваних у грабежі і вилучила у них крадене

Поліція Мукачівщини оперативно розшукала підозрюваних у грабежі і вилучила у них крадене
Працівники Мукачівського відділення поліції розшукали та затримали трьох мешканців села Залужжя, які обґрунтовано підозрюються у грабежі.

 

Вчора, 17 лютого, вночі на лінію «102» надійшло повідомлення від  мешканця села Завидово  Мукачівського району про грабіж. Слідчо-оперативна група Мукачівського районного відділення поліції встановила, що потерпілий 24-річний мешканець села Завидово разом зі своїми товаришами із сусіднього села разом відпочивали та вживали спиртні напої. Потім вони скористалися послугами таксі, але, так як гроші у них закінчились, компанія вирішила пограбувати знайомого із Завидова. Тому чоловіки віком від 17 до 24 років винесли з його будинку телевізор, тюнер, мобільний телефон та 1,5 тисячі грн. Ці дії вони вчинили прямо на очах у власника. 

Правоохоронці Мукачівщини того ж вечора розшукали підозрюваних у грабежі і вилучили у них крадене.

За фактом відкритого викрадення майна слідчі розпочали розслідування за ознаками  ч.2 ст.186 Кримінального  кодексу України – грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб. Якщо вину підозрюваних доведуть у суді, мешканцям Мукачівщини загрожує  покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Розслідування у справі триває.

Відділ  комунікації поліції Закарпатської області

 

18 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів