На честь закарпатських воїнів – футбольний турнір

На честь закарпатських воїнів – футбольний турнір
В ужгородському спорткомплексі «Юність» відбувся ХХІІ турнір із футзалу, присвячений 29-й річниці виведення військ з Афганістану.

 

У змаганнях виступили 8 команд, які були розподілені на дві групи. Згідно положення змагань по два кращі колективи з кожної виходили до півфіналу, а звідти – на завершальні поєдинки, у яких з’ясовувалася доля призових місць.

У рамках заходу відбулася матчева зустріч між ветеранами-«афганцями» та ветеранами АТО. Останні з рахунком 6:3 здобули перемогу. Крім того, удовам та матерям загиблих воїнів було надано грошову допомогу й продуктові набори, а також вручено нагороди тим, хто відзначився під час буремних подій на сході країни.

У церемонії офіційного відкриття та нагородження взяли участь відповідно заступник голови Ужгородської міської ради Олександр Білак, керівник Ужгородського об’єднаного військового комісаріату Сергій Зубач, голова Ужгородського відділення Всеукраїнської асоціації «Афганці» Чорнобиля» Олександр Котик та його колега Ігор Мельников, головний спеціаліст відділу спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради Петро Милян.

Подяка за допомогу й підтримку депутатам Ужгородської міської ради: Євгенію Прозору, Станіславу Пономарьову, Василю Гомонаю, Василю Губковичу, Юрію Мандичу, Тарасові Деяку, Володимирові Химинцю, а також директорові Закарпатського обласного благодійного фонду «Благо» Елеонорі Кульчар.

До півфіналу з групи А пробилися «Медея» та «Стандарт», а з групи В – «Проспект» та мукачівський «Беркут». Тож у вихід за фінал «Медея» зійшлася з «Проспектом». У цьому матчі гору взяли «проспектівці» - 3:1. Другим фіналістом став «Стандарт», який після основного часу гри за рахунку – 1:1 у серії післяматчевих пенальті 3:1 зумів вибороти перемогу.

Тож за третю сходинку «Беркут» зумів переграти «Медею». До слова, після нічиї – 0:0 мукачівці також стали кращими в серії післяматчевих пенальті. А от головний приз – «кубок афганців» виборов «Проспект», завдяки єдиному голу в ворота «Стандарту». 

 

19 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів