Рятувальники навчали мешканців Свалявщини правилам пожежної безпеки

Рятувальники навчали мешканців Свалявщини правилам пожежної безпеки
19 лютого представники Свалявського районного відділу Управління ДСНС відвідали село Неліпино, де мешкає більше трьох тисяч осіб. Фахівці ДСНС, передусім, зосередили свою увагу на родинах так званої «групи ризику»: багатодітні родини, самотні люди похилого віку та соціально неблагонадійні громадяни. Для них питання пожежної безпеки стоїть далеко не на першому місці.

 

Насамперед, рятувальники влаштували традиційну нараду в приміщенні сільської ради, де поспілкувалися з активом села на тему дотримання правил пожежної безпеки в державних установах і громадських місцях; дій у разі виникнення пожеж у власних оселях та інше. Особливу увагу рятувальники звернули на дотриманні правил пожежної безпеки під час опалювального періоду.

Не оминули фахівці ДСНС й місцевий дошкільний навчальний заклад. Тут провели бесіду з працівниками закладу освіти щодо елементарних правил користування теплогенеруючими приладами у закладі. На жаль, з діточками рятувальникам поспілкуватися не  вдалося, бо вихованці саме мали денний сон. Однак вихователі пообіцяли розповісти їм про безпеку та розповсюдити серед малечі листівочки на протипожежну тематику.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

19 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів