Закарпатські патрульні активно співпрацюють із спортивними організаціями

Закарпатські патрульні активно співпрацюють із спортивними організаціями
Минулого тижня,керівництво патрульної поліції прийняли участь у звітно-виборчій асамблеї Закарпатського обласного відділення НОК України. На даній зустрічі розглянули ряд проблемних питань, які регламентують роботу спортивних організацій краю.

 

Також повторно переобрано голову Закарпатського відділення НОК - Риляка Івана Івановича. Ми щиро вітаємо і бажаємо надалі приносити вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту!

Управління патрульної поліції в Закарпатській області плідно співпрацює з цією організацією, оскільки підтримує популяризацію олімпійського руху та здорового способу життя. Залучення працівників поліції до активних занять фізичними вправами та спортом є вагомим пріорітетом у роботі УПП. Патрульні часто організовують та беруть участь в різних спортивних заходах, а також змаганнях міжнародного рівня, на яких демонструють витривалість, швидкість, цілеспрямованість, наполегливість, завзятість і самовладання. Фізична підготовка кожного патрульного є невід’ємною складовою в нелегкій роботі.

Патрульна поліція Закарпатської області

 

19 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів