Закарпатцям, які змінили основне місце обліку, необхідно отримати новий ЕЦП

Закарпатцям, які змінили основне місце обліку, необхідно отримати новий ЕЦП
Фахівці Головного управління ДФС у Закарпатській області роз’яснюють, що у разі зміни адреси місця обліку суб’єкта господарювання або фізичної особи, заявнику необхідно звернутися до центру сертифікації ключів з заявою на скасування посилених сертифікатів, які містять недостовірну інформацію, та надати пакет реєстраційних документів для формування нових посилених сертифікатів.

 

Зауважимо, що відповідно до ст.7 Закону "Про електронний цифровий підпис" №852-IV та пп. 3.4.6 Договору про надання послуг електронного цифрового підпису, затвердженого наказом Інформаційно-довідкового департаменту ДФС від 29 листопада 2017 року № 150, підписувач зобов’язаний своєчасно надавати центру сертифікації ключів інформацію про зміну даних, відображених у сертифікаті ключа та/або реєстраційній картці.

Перелік документів, необхідних для отримання посилених сертифікатів ключів, наведено в розділі «Підготовка документів та реєстрація», який розміщено на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД acskidd.gov.ua/головна/«Реєстрація користувачів».

Нагадаємо, що в Закарпатській області діє один пункт Акредитованого центру сертифікації ключів за адресою: м. Ужгород, вул. Духновича, 2. Довідки за телефоном: (0312) 61-46-41.

ДФС у Закарпатській області

 

20 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів