За кілька годин закарпатські поліцейські розкрили 5 крадіжок

За кілька годин закарпатські поліцейські розкрили 5 крадіжок
Працівники відділів кримінальної поліції, груп реагування патрульної поліції та дільничні офіцери затримали підозрюваних у п’яти злочинах. Крадіжки відеокамери, грошей, дизпалива з авто іноземця, дерев’яних брусів, а також труби з дому пристарілих правоохоронцям вдалося розкрили за лічені години.

 

Вчора, 19 лютого, працівники відділу кримінальної поліції Ужгорода майже одразу після скоєння злочину затримали 29-річного крадія. Ужгородець обґрунтовано підозрюється у викраденні відеокамери з магазину на вулиці Белінського. Наразі раніше судимий за крадіжку чоловік дає показові свідчення. За фактом слідчі Ужгородського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Чергові групи реагування патрульної поліції розшукали підозрюваного в крадіжці грошей у чинадіївця. Затриманий зізнався, що гостював у потерпілого кілька годин тому і, дійсно, взяв без відома господаря 500 гривень.  43-річного підозрюваного запрошено до  Мукачівського відділення поліції для дачі пояснень.

Працівники сектору кримінальної поліції Берегова провели оперативно-розшукові дії та встановили особу чоловіка, який викрав дерев’яну конструкцію з лавки на площі Героїв. 53-річний місцевий житель уже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжку. Речовий доказ у затриманого правоохоронці вилучили. За фактом відкрили кримінальне провадження.

Того ж дня оперативно затримали трьох підозрюваних у крадіжці працівники сектору кримінальної поліції та слідчо-оперативної групи Виноградова. Затримані чоловіки 19-ти, 18-ти та 23-х років виявилися місцевими мешканцями. Вони проникли на територію дому пристарілих та викрали звідти 7-метрову металеву трубу. Після проведення необхідних слідчих дій правоохоронці повернуть речовий доказ закладу.

Крім того, виноградівські правоохоронці повернули іноземцю викрадене в нього дизпаливо. 58-річний громадянин іноземної держави, маючи намір виїхати з України через КПП «Дяково», зупинився в селі Ботар. Із припаркованого автомобіля чоловіка викрали 200 літрів палива. Працівники сектору кримінальної поліції, спільно з сектором реагування патрульної поліції, оперативно затримали підозрюваного в злочині — 27-річного мешканця села Неветленфолу. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

20 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів