На Закарпатті з дворогосподарств крадуть металеві труби, вино і навіть ...вудки!

На Закарпатті з дворогосподарств крадуть металеві труби, вино і навіть ...вудки!
Працівники Ужгородського, Мукачівського, Виноградівського, Берегівського відділів та відділень поліції розслідують дев’ять крадіжок. П’ять із них вдалося розкрити за кілька годин.

 

Підозрюваних у скоєнні злочинів поліцейські затримали та отримують доказові свідчення.

Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам працівники Ужгородського відділення поліції розкрили крадіжку з  дворогосподарства 56-річного мешканця Чопа. Із підвального приміщення, що належить чоловіку, викрали  20 літрів вина, а з подвір’я — вудки та металеві труби. Як з’ясували поліцейські, до злочину причетні двоє 15-літніх хлопців.

Один із них — мешканець Чопа, інший — житель села Тарнівці. Обставини справи з’ясовуються.

Ще одного 15-річного підозрюваного в крадіжці затримали поліцейські Виноградівщини у смт. Великі Ком’яти. Хлопець зізнався, що викрав 30 метрів металевої сітки у своєї 63-річної односельчанки.  За фактом розпочато слідство.

Працівники сектору кримінальної поліції Мукачева затримали 29-річного місцевого мешканця, який викрав каналізаційні труби з підвалу будинку по вулиці Росвигівській. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Воловецькі правоохоронці розкрили крадіжку мобільного. Телефон, вартість якого потерпіла оцінила в 2 тисячі гривень, у заявниці викрали, коли вона перебувала в приміщенні банку. Речовий доказ поліцейські повернули власниці — 38-річній місцевій мешканці. Затримана 51-річна односельчанка потерпілої у скоєному зізналася та надає показові свідчення.

Крім того, нагадуємо, що працівники територіальних підрозділів поліції Закарпаття за лічені години  розкрили ще 5 крадіжок.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

20 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів