На Закарпатті поліцейський патруль натрапив на "запакований" наркотиками "дует"!

На Закарпатті поліцейський патруль натрапив на "запакований" наркотиками "дует"!
Поліція задокументувала два факти порушення статті 309 Кримінального кодексу України.

 

У незаконному зберіганні наркотичних засобів підозрюються мешканець обласного центру Закарпаття та берегівчанин.

Під час патрулювання інспектори управління патрульної поліції в Закарпатській області на вулиці Станційній в Ужгороді зупинили чоловіка, котрий поводив себе підозріло. При наближенні до нього правоохоронців, чоловік викинув з кишені куртки паперовий згорток. Правоохоронці з’ясували, що там була суміш рослинного походження, схожа на марихуану.

Поліцейські встановили особу перехожого. Ним виявився 35-річний ужгородець. Суміш правоохоронці вилучили та направили на експертизу. Слідчий Ужгородського відділу поліції відкрив за даним фактом кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту.

Аналогічне провадження відкрили і берегівські правоохоронці. На вулиці Лесі Українки вони зупинили перехожого, чия поведінка здалася поліцейським підозрілою. Виявилося, що чоловік – місцевий мешканець, йому 46 років. При поверхневому огляді особи, поліцейські групи реагування патрульної поліції виявили та вилучили у нього пакет з марихуаною.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту.

Наразі у обох провадженнях триває слідство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

20 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів