У Чернівцях закарпатці налаштували "жебрацький" бізнес

У Чернівцях закарпатці налаштували "жебрацький" бізнес
За неналежне виховання дитини матір можуть позбавити батьківських прав, а дитину відправити до дитячого притулку.

 

19 лютого до Садгірського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в будинку на одній із вулиць Чернівців неналежним чином виховують дітей.

З метою перевірки вказаної інформації, на місце події виїхали поліцейські ювенальної превенції, слідчо-оперативна група, служба у справах дітей міської ради, соціальні працівники, медики та громадські активісти. У будинку правоохоронці виявили 19-річну жительку Закарпатської області з трьохрічною дитиною.     

В помешканні, де проживали матір з донькою, виявлено безлад та антисанітарні умови проживання. Через неналежне виконання батьківських обов’язків та не забезпечення належних умов життя дитини, матір з донькою було госпіталізовано до дитячої лікарні для обстеження.

В інших кімнатах правоохоронці виявили п’ять чоловіків з вадами здоров’я. При спілкуванні з останніми, правоохоронцям стало відомо, що чоловіки жителі різних областей України. Усіх мешканців будинку було доставлено до лікарні обласного центру для надання медичної допомоги.

Поліцейські встановили, що будинок орендував 43-річний житель Закарпатської області. В його автомобілі були виявлені скриньки для пожертв.

Наразі триває перевірка. Поліцейські перевіряють даних осіб на причетність до заняття жебрацтвом та економічною експлуатацією.

Подальшу долю дитину буде вирішувати орган опіки і піклування, а також служба у справах дітей Чернівецької міської ради.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

21 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів