"Спецпропозиція" від державних фіскалів Закарпаття!

"Спецпропозиція" від державних фіскалів Закарпаття!
Як представникам ділових кіл дізнатися більше про свого бізнес-партнера.

 

До уваги платників податків! На офіційному веб-порталі ДФС України працює електронний сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», за допомогою якого можна перевірити інформацію про надійність ділового партнера.

Сервіс дає змогу встановити статус перебування окремого платника податків на обліку в органах ДФС, визначити чи є платник банкрутом, чи відсутній за визначеною в установчих документах адресою, а також дізнатися про його відповідність критеріям, які дають право на отримання автоматичного бюджетного відшкодування ПДВ.

Для того, щоб перевірити надійність ділового партнера, достатньо знати його код ЄДРПОУ або точну назву. Зазначена інформація вводиться в один із розділів системи, яка здійснює пошук у базах даних, доступних для публічного використання, та повідомляє про результати пошуку.

Оновлення інформації на сайті щодо стану розрахунків платника податків з бюджетом (про наявність заборгованості) відбувається щоденно, крім вихідних та святкових днів, після проведення розрахунків зведених показників в центральній базі даних за результатами попереднього банківського дня.

ДФС у Закарпатській області

 

21 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів