ФК "Минай" – чемпіон Суперліги УФЛ. Достроково!

ФК "Минай" – чемпіон Суперліги УФЛ. Достроково!
У 12-му турі Ужгородської футзальної ліги в суперлізі достроково (за два тури до завершення) «Минай» виборов чемпіонський титул.

 

Для цього їм потрібно було перемагати у звітному поєдинку аутсайдера Суперліги – «Вопак». З цим завданням вони доволі легко справилися, забивши в ворота гравців супермаркету аж 10 м’ячів, пропустивши у власні всього один – 10:1.

Минулорічний чемпіон Суперліги – «Проспект» здолав «Медею» – 4:2 й повернув собі другу сходинку. Команда УжНУ завдяки покеру Владислава Образцова здолали  мукачівський «Беркут», і не полишають надій на срібні нагороди. Тож у суперлізі боротьба триватиме за інші два комплекти нагород – срібло та бронзу, за які змагатимуться «Проспект», УжНУ та «Медея».

Турнірне становище: «Минай» – 33 очки; «Проспект» - 25;  «Медея» – 23; УжНУ – 23; «Беркут» – 13; «Радванка» - 12; «Вопак» - 6.

У вищій лізі «Олімпік» став ще на крок ближчим до золотих нагород, перемігши «Верест» – 5:3. «Худльово» у матчі проти «Коритнян» зуміло створити камбек,  забивши в останні три хвилини п’ять голів і святкували вікторію – 6:2. «Вікінг» також став автором ефектного камбеку, за три хвилини до завершення поступаючись мукачівському «Штурму» трьома  м’ячами, й граючи у меншості, вікінги відігрались, забивши останній гол за 8 секунд до кінця – 5:5

 «Епіцентр» досі не може відчути смаку перемог, й зазнав одинадцятої поразки в чемпіонаті (матч 11-го туру). Цього разу від УЖНЕТУ – 1:5.

Турнірне становище: «Олімпік» – 27 очок; «Вікінг» – 23; УЖНЕТ – 22; «Штурм» – 21;  «Верест» – 18;

«Коритняни» – 16; «Худльово» – 13; «Епіцентр» – 0.

У першій лізі в групі Б відбулася зміна лідера. УТЕІ, який до цього туру йшов на першій сходинці поступився «Зіні» – 1:2. Осічкою студентів сповна скористався «Перечин», який у важкому двобої переграв «Рятівник» – 6:4. Чергові бомбардирські звершення продемонстрував Олег Мартинич, який забивши п’ять голів приніс «Сторожниці» нічию  в протистоянні зі «Стандартом» – 6:6.

У завершальному матчі цієї групи її аутсайдер «Здоров’я» схоже знайшло свою гру й здобуває першу перемогу в чемпіонаті. «Здоров’я» зуміло реалізувати дві свої нагоди й пропустили у власні лише раз, тож 2:1 на їх користь.

Турнірне становище: «Перечин» – 27очок; УТЕІ – 25; «Рятівник» – 21; «Сторожниця» – 19; «Стандарт» – 19; «Інваспорт» – 19; «Зіна» – 9; «Здоров'я» – 3.

У групі А лідер «Трактор» також зазнав поразки від КС «Ужгород» – 3:4, але залишається на першому місці. Натоміст,ь «Тімвір» впритул наблизився до трактористів, перегравши КІТ – 3:0. «Будівельник» у матчі з командою «Тиса-1» зумів дотиснути телевізійників – 3:2 й бере три залікові бали, зберігаючи за собою третю сходинку.

«Фенікс» впевнено справився з «Африка Юнайтед» – 7:2 й не відстає від першої трійки.

Турнірне розташування: «Трактор» – 27 очок;  «Тімвір» – 26; «Будівельник» – 24; «Фенікс» – 23;

КІТ – 12; КС «Ужгород» – 11; «Африка Юнайтед», «Тиса 1» – 9.

Семен МИХАЙЛИК

 

21 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів