Пожежу в готелі на Собранецькій ліквідовували рятувальники в Ужгороді

Пожежу в готелі на Собранецькій ліквідовували рятувальники в Ужгороді
Сьогодні о 14:45 до ужгородських рятувальників надійшло повідомлення про те, що на вул. Собранецькій в обласному центрі виникла пожежа у готелі. Осередком став один із номерів на другому поверсі готелю.

 

Для ліквідації на місце було направлено чергові відділення вогнеборців 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин. На місці події працювало 20 чоловік особового складу та 3 одиниці основної, 2 одиниці спеціальної , а також 2 одиниці допоміжної пожежно-рятувальної техніки.

На момент прибуття рятувальників, у приміщенні готелю спостерігалося сильне задимлення. Вогнеборці в апаратах захисту органів дихання та зору відразу розпочали розвідку та гасіння пожежі.

Під час ліквідації пожежі фахівці ДСНС та працівники закладу провели евакуацію 42 мешканців з номерів та врятували чоловіка, який знаходився у сусідньому із осередком пожежі номері. Через щільну задимленість коридору він не міг самостійно вийти звідти.

Завдяки вчасно вжитим заходам, вдалося не допустити збільшення площі горіння та врятувати будівлю від можливого знищення вогнем.

О 15:10 пожежу було локалізовано, а о 15:18 — ліквідовано.

Причина виникнення пожежі та загальна сума збитків з'ясовуються фахівцями. Травмованих та загиблих на пожежі не було.

В Ужгороді горіло в одному з готелів

В Ужгороді горіло в одному з готелів

В Ужгороді горіло в одному з готелів
Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області.

 

21 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів