Питання нелегальної міграції та правопорушення, які вчиняються іноземцями, "зацікавили" силовиків Мукачева

Питання нелегальної міграції та правопорушення, які вчиняються іноземцями, "зацікавили" силовиків Мукачева
Керівництво Мукачівського відділу поліції за «круглим столом» з прикордонниками та представниками міграційної служби визначили основні напрямки роботи, щодо питань нелегальної міграції на території районного центру.

 

Начальник Мукачівського відділу поліції полковник Василь Рябінчак спільно з прикордонниками та представниками місцевої міграційної  служби визначили ряд спільних завдань у рамках проведення загальнодержавної операції під умовною назвою «Мігрант». Основним напрямком зазначених структур під час проведення заходів є виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території Закарпатської області.

Під час профілактичних заходів, які вживають правоохоронці та співробітники міграційної служби, перевіряються місця значного скупчення іноземних громадян, а саме: продуктові та речові ринки, навчальні заклади, торгові майданчики, готелі, залізничні вокзали, автостанції тощо. Усі порушники міграційного законодавства будуть притягнуті до відповідальності, а при необхідності – видворені за межі нашої держави.

Питання нелегальної міграції та правопорушень, які вчиняються іноземцями на території Мукачівщини і краю загалом, завжди перебуває на контролі правоохоронців.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської  області

 

21 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів