Незаміжня дівчина з Хуста бере участь у телепроекті "Від пацанки до панянки"

Незаміжня дівчина з Хуста бере участь у телепроекті "Від пацанки до панянки"
Вчора, 21 лютого, на Новому каналі вийшла перша серія третього сезону проекту "Від пацанки до панянки". У новому сезоні "Від пацанки до панянки" на проект чекає повне перезавантаження: у Школі панянок – нове керівництво, нові викладачі та нові правила.

 

Та незмінними залишаться видовищні вибрики, нестримний гумор та разюче перевтілення пацанок.

Учасниць 13, і в кожної з них складна історія за плечима: рокерші, безробітні, матері-одиначки, з кримінальним минулим і абсолютно без віри у світле майбутнє. Та об’єднує їх одне – усі вони мріють покінчити з колишнім життями та створити нову, вдосконалену версію себе.

У цьому сезоні участь у проекті бере й 19-річна закарпатка. Звати її Вероніка Жураковська. Вона із Хуста. Дівчина ще незаміжня.

За фахом Вероніка – швачка-закроювачка, але на життя заробляла тим, що продавала заборонені речовини.

Дівчина не сприймає критики на свою адресу. Якщо хтось наважиться сказати Вероніці щось непохвальне, то відразу ж зазнає за це удару.

На проект Вероніка прийшла, щоби змінитися заради свого майбутнього. Дівчина розуміє, що живе одним днем і далі так тривати просто не може.

Через яскравий колір волосся учасниці проекту назвали її "Рожевою". Як склався перший день закарпатки у Школі панянок – дивіться.

Джерело: PMG.ua

 

22 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів