Півдесятка майнових крадіжок розкрила поліція Закарпаття

Півдесятка майнових крадіжок розкрила поліція Закарпаття
Три з них — із проникненням у житло.

 

Спільними зусиллями працівників сектору кримінальної поліції та дільничних офіцерів на Ужгородщині, Мукачівщині та Берегівщині розкрито півдесятка майнових крадіжок. За всіма фактами тривають досудові розслідування.

Правоохоронці Берегівщини розслідують справу, що стосується викрадення майна мешканця Батьово. За словами потерпілого, один із його знайомих, який в нього гостював, викрав телевізор. За наданим описом працівники поліції розпочали пошуки і оперативно затримали підозрюваного. Ним виявився 39-річний житель села Мала Добронь.

Телевізор поліцейські вилучили та після проведених експертиз повернуть господарю. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Дві майнові крадіжки розкрили працівники Мукачівського відділу та відділення поліції. Одна крадіжка стосується викрадення трьох спінінгів  у мешканця Мукачева. Чоловік розповів, що прикріпив вудки до велосипеду і зайшов до магазину. За кілька хвилин виявив, що спінінгів нема. Як з’ясували поліцейські, до крадіжки причетний 29-річний місцевий житель. Слідство у справі триває.

Про інший злочин поліцейським повідомив мешканець села Лавки Мукачівського району. Заявник розповів, що в його сусіда викрали з будинку пральну машину. Підозрюваного в крадіжці з проникненням до чужого  житла затримали. Ним виявився 49-річний односелець потерпілого. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Речовий доказ вилучили та повернуть власнику — 65-річному пенсіонеру.

Ще дві крадіжки з проникненням розкрили працівники сектору кримінальної поліції Ужгорода та району. Завдяки роботі дільничних офіцерів поліції Ужгорода затримали підозрюваного у викраденні золотих прикрас із будинку 38-річної жительки обласного центру. 10 ювелірних найменувань, серед яких 5 кілець, 2 пари сережок, браслет, ланцюжок  та інші вироби, викрав 47-річний ужгородець.

Ще чотирьох підозрюваних, які проникли до житла 66-річного чоловіка, затримали працівники поліції Ужгородщини. Двоє 15-літніх, 13-річний та 29-річний крадії проникли до будинку в місті Чоп і викрали звідти електроінструменти та водяний насос. Троє з підозрюваних виявилися сусідами потерпілого. Речові докази правоохоронці вилучили. За фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

22 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів