Затримані на кордоні сигарети для магазинів безмитної торгівлі «Duty Free» виявилися банальною контрабандою

Затримані на кордоні сигарети для магазинів безмитної торгівлі «Duty Free» виявилися банальною контрабандою
Оперативники Західного регіонального управління Держприкордонслужби спільно зі співробітниками податкової міліції ДФС у Закарпатській області припинили вчора спробу незаконного ввезення тютюнових виробів на територію України.

 

Під час проведення спеціальних  заходів у пункті пропуску «Тиса» військовослужбовці оперативно-розшукового підрозділу ЗхРУ виявили вантажний автомобіль марки «Вольво», у якому громадянин Сербії перевозив 614 ящиків тютюнових виробів іноземного виробництва марки «Ashima», «Marble» та «Strand» на загальну суму  понад 70 тисяч євро.

Відповідно до наданих документів, цигарки ввозились з Угорщини для подальшої реалізації у магазинах безмитної торгівлі «Duty Free». Однак, як встановили прикордонники та податківці, тютюнові вироби переміщувались через кордон з порушенням чинного законодавства.

Наразі, затримані тютюнові вироби вилучено співробітниками податкової міліції ДФС, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Джерело: Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

22 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів