Близько двадцяти заяв розглянула комісія з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту в Ужгороді

Близько двадцяти заяв розглянула комісія з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту в Ужгороді
Більшість питань стосувалися облаштування дорожніх знаків, встановлення чи демонтажу обмежувачів руху, організації дорожнього руху, автобусних зупинок тощо.

 

Зокрема, розглянувши звернення Ужгородської міської дитячої клінічної лікарні, члени комісії погодили облаштувати дорожні знаки «Стоянка заборонена» за 10 м від центрального входу до медзакладу. Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради, за рішенням комісії, також необхідно облаштувати дорожні знаки «Заборона руху великогабаритного транспорту» на вулиці Острівній, «Автобусна зупинка» на вулиці Льва Толстого. Питання облаштування дорожніх знаків, з яким звернулася Закарпатська обласна станція переливання крові, відкладено на довивчення. Крім того, відповідно до звернення департаменту міського господарства міськради, члени комісії зобов’язали один із закладів на вулиці Коритнянській встановити дорожні знаки «Стоп», «Стоянка автомобільного транспорту» та «Поступися дорогою».

Члени комісії також прийняли рішення облаштувати односторонній рух на вулиці Дружній в напрямку з вулиці Української до вулиці Ужанської та поставити відповідні дорожні знаки. Розглянули і звернення Управління патрульної поліції щодо організації дорожнього руху на перехресті вулиць Марії Заньковецької та Іштвана Сечені. Можливість щодо облаштування організації дорожнього руху на цьому перехресті відповідно до схеми, розробленої поліцією, детальніше розгляне департамент міського господарства.

Ще одне рішення, яке прийняли на засіданні – доручити департаменту міського господарства розробити проект для облаштування транспортного кола на вулицях Андрія Палая (Тельмана) - Антоніна Дворжака та облаштувати цей об’єкт.

Що стосується звернень про облаштування обмежувачів руху, то комісія не заперечує щодо встановлення обмежувачів та відповідних дорожніх знаків на вулиці Леоніда Говорова, за умови їх облаштування за власний рахунок. У якості експерименту погодили і встановлення висотного обмежувача руху на вулиці Антоніна Дворжака (висотою не більше 3,0 - 3,2 м).

Не доцільним визнали члени комісії облаштування автобусної зупинки на вулиці Іштвана Дендеші (біля поштового відділення). Відмовлено і в облаштуванні окремого паркувального місця на вулиці Братів Бращайків, 5а.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

22 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів