«Фанчикову» зарахували технічну поразку, а поєдинок «Минай»–СДЮСШОРU-17 перенесений

«Фанчикову» зарахували технічну поразку, а поєдинок «Минай»–СДЮСШОРU-17 перенесений
20 та 21 лютого по черзі відбулися два засідання , які стосуються Зимової першості Закарпаття з футболу. У вівторок відбулося засідання комітету з проведення змагань за яким на прохання представників ужгородського СДЮСШОРу матч між «Минаєм» та СДЮСШОР U-17 перенесений з 24 лютого й провести цю зустріч після відновлення навчання в школах м. Ужгорода.

 

Наступного дня, 21 лютого засідав контрольно-дисциплінарний комітет змагань, де розглядали протесткоманди ФК «Заріччя» щодо гри Зимової першості між командами ФК «Фанчиково» – ФК «Заріччя». У грі за команду «Фанчиково» брав участь незаявлений футболіст Пилипчинець Іван.

Комісія КДК ФФЗ прийняла рішення зарахувати поразку з рахунком 0:3 команді ФК «Фанчиково» за участь у грі незаявленого футболіста. Також колектив з Виноградівщини за участь у матчі підставного гравця має сплатити штраф урозмірі 1 000 гривень.

В той же час за неадекватну поведінку вболівальників ФК «Заріччя» стосовно арбітра Петра Котубея накласти грошовий штраф на зарічанський клуб – 3000 грн.

Кошти направити на рахунок розвиткудитячо-юнацького футболу в області.

 

22 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів