Новини за сьогодні, 25 квітня 2024, четвер (04:51)

2583 дозволи надано на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО на Закарпатті

2583 дозволи надано на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО на Закарпатті
З початку 2018 року Головним управлінням Держгеокадастру у Закарпатській області надано 68 дозволів на розроблення документації із землеустрою учасникам АТО.

 

Усього із початку запровадження ініціативи про безкоштовне забезпечення учасників АТО земельними ділянками до Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області надійшло 3349 звернень від учасників АТО, по яких надано 2583 дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. Станом на сьогодні 1429 проектів землеустрою затверджено та земельні ділянки надано у власність учасникам АТО.

Головним управлінням Держгеокадастру у Закарпатській області постійно проводиться робота щодо визначення нових земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності для передачі їх учасникам антитерористичної операції у власність.

На офіційному сайті Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області розміщено інформацію з конкретним переліком зарезервованих земельних ділянок та зображення місця розташування у графічному вигляді у розділі “Інформація для учасників АТО та членів їх сімей”.

Довідково:

На сайті Держгеокадастру  розміщено покрокову схему дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки.

Джерело: Головне управління Держгеокадастру у Закарпатській області

 

23 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Останні новини

+