Народний артист Володимир Горянський зустрів свій день народження на театральній сцені в Ужгороді

Народний артист Володимир Горянський зустрів свій день народження на театральній сцені в Ужгороді
Сьогодні, у день свого народження, Володимир Горянський грав на сцені Закарпатського обласного музично-драматичного театру.

 

Київські актори, зокрема народний артист України Володимир Горянський та актриса і телеведуча Руслана Писанка, привезли до Ужгорода п′єсу Миколи Гоголя «Женихи».

Класика театральної комедії легендарного Гоголя, неймовірна гра, яскраві образи – подарунок для Ужгорода. Повна зала, сміх і овації протягом двох актів вистави – відповідь від закарпатських глядачів.

Постановка передавала гоголівський сюжет про те, як четверо пошарпаних життям женихів сватаються до купецької доньки. А допомогти у цьому всім взялася героїня Руслани Писанки сваха. До нареченої завітали надвірний радник Подколєсін, екзекутор Яєчня, відставний піхотний офіцер Анучкін і бувалий моряк Жевакін... Неперевершена гра акторів перетворила нехитру ситуацію на сатиричне втілення реального життя, а колоритні персонажі викликали феєрію емоцій, сміх, переживання і радість.

У цій виставі не було другорядних ролей, а улюблених акторів важко було впізнати, адже вони повністю перевтілилися у своїх персонажів. Так, перші півгодини спектаклю зал перешіптувався «А де ж Писанка?», яка всі ці півгодини вже грала на сцені, а люди реготали з цією колоритної жіночки «подшофе». А от Горянського впізнали всі, але й тут відбулося перевтілення – відомого актора театру і кіно на сором'язливого переляканого недотепу-нареченого, який не знає, чого хоче від життя.

Фінал. Усі актори на сцені, овації, вигуки «Браво!», квіти улюбленим акторам…

«Опинитися у свій день народження на сцені перед глядачем для актора це справжнє щастя. І ми раді, що саме сьогодні в улюбленому Ужгороді на цій сцені зустрічає свій день народження народний артист України, наш друг і колега Володимир Горянський!», – сказала Руслана Писанка.

Повторні овації, подарунки і квіти, торт імениннику. Занавіс.

Ужгород театральний – це прекрасне явище, яке надихає і зворушує. Сьогодні цю грань старовинного міста на Ужі доповнила гра прекрасних акторів і зірок українського театру, які привезли на Закарпаття безсмертного Гоголя.

uzhgorod.net.ua

 

24 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів