Відомий український продюсер презентував юним юристам Ужгорода свою "16 весну"

Відомий український продюсер презентував юним юристам Ужгорода свою "16 весну"
Молодь мала змогу взяти для себе багато пізнавального, а викладачі – поспілкуватися на цікаві теми з неординарною людиною: днями природничо-гуманітарний коледж УжНУ відвідав відомий український видавець, педагог, журналіст, медіапродюсер Василь Теремко.

 

Розпочав своє спілкування зі студентами пан Василь зізнанням у щирій любові до Закарпаття, адже добре знає культуру нашого регіону. Повідав і про знайомство із закарпатським письменником, драматургом, сценаристом Дмитром Кешелею, твори якого надзвичайно подобаються журналісту.

Відтак розмова зайшла, власне, про книгу «16 весна», назва якої, як каже автор, символізує переломний період у кожної людини, котрий асоціюється з початковим етапом дорослого пізнання життя. Василь Іванович розповів про головних героїв повісті, їх юнацьку закоханість, різнотипність характерів, пізнавання в собі чогось дивного.

Цікаво було почути роздуми справжнього цінителя слова про структуру тексту. Пан Василь, відповідаючи на питання студентів, пояснив, яку роль відіграє в творі заголовок, що несе в собі перше речення.

Поділився Василь Теремко і спогадами про свій перший вірш.

Без сумніву, молодь коледжу взяла для себе багато корисного, а викладачі мали змогу поспілкуватися на цікаві теми з неординарною людиною.

Марія Шелельо, Медіацентр УжНУ

 

26 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів