Закарпатці - серед чемпіонів Всеукраїнського тенісного турніру

Закарпатці - серед чемпіонів Всеукраїнського тенісного турніру
В ужгородському спорткомплексі «Юність» відбувся всеукраїнський тенісний турнір ІІ-ї категорії у двох вікових групах – тенісистів до 16 років та дорослих.

 

Як зауважив суддя національної категорії Олег Медюх: «На цих змаганнях представлені хороші тенісисти, досить широка географія учасників – зі Льова, Харкова, Києва, Маріуполя. Практично в кожній віковій категорії є тенісисти з першої національної рейтингової двадцятки. Нині досить проблематично в Україні через брак тенісних залів проводити саме зимові тенісні турніри. Тож дуже добре, що керівництво обласного управління молоді та спорту Закарпатської ОДА та управління  у справах культури, спорту, сім’ї та молоді ужгородської міськради, дирекція спорткомплексу забезпечили умови для проведення цих змагань. Хотілося б побажати, щоб можливо організатори залучили б більше спонсорів, щоб підняти рівень турніру й тим самим ще більше популяризувати теніс на Закарпатті та залучати до цих змагань більше спортсменів ».  

Приємно, що на відкритті турніру заступник начальника управління молоді та спорту ОДА Олег Муртазін вручив мукачівській тенісистці Ірині Русин посвідчення майстра спорту. До слова, саме Ірина стала переможницею  серед дорослих тенісисток. У фіналі мукачівська спортсменка зуміла переграти – 6:4 та 7:5 ужгородку Наталію Бобаль. Третьою стала Ірина Тристан зі Львова.

Драматичним вийшов фінал серед дорослих тенісистів. За звання найкращого тут боролися ужгородець Олександр Дупин та Максим Халус з Івано-Франківська. Ужгородець переміг свого візаві в першому сеті, а в другому, ведучи в рахунку – 4:2, не зміг продовжити поєдинок через травму, тож вікторія дісталася івано-франківцю. Володарем бронзового кубка став Владислав Коваль зі Львова.

Серед дівчат до 16 років прогнозовано перемогла Тетяна Дичка з Ужгорода, яка в фіналі перемогла львів’янку Ольгу Ковпак. Третю сходинку також у тенісистки з обласного центру – Ірини Гой.

У хлопців в цій віковій групі у фіналі над львів’янином Іваном Шолудько звитягу здобув Марко Меднах зі Стрия. Третім став Артемій Бойчук з Івано-Франківська.

Роман СЕНИШИН

ФОТО автора: Тетяна Дичка готується відбити подачу суперниці

 

26 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів