Скільки водіям-закарпатцям не кажи "Не пий за кермом!", а вони все одно "квасять"...

Скільки водіям-закарпатцям не кажи "Не пий за кермом!", а вони все одно "квасять"...
А потім сідають за кермо і скоюють"різножанрові" дорожні пригоди. Добре, якщо без жертв...

 

Працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували за минулу добу випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Тячівському та Ужгородському районах.

У селі Минай Ужгородського району в неділю сталася ДТП за участі відразу чотирьох іномарок. Місцевий житель, керуючи автомобілем марки «Volkswagen Pаssаt», не загальмував вчасно і вдарив ззаду автомобіль марки «Mаzdа», водій якого в свою чергу загальмував, бо машина перед ним здійснювала поворот. Внаслідок зіткнення були пошкоджені чотири автівки: сам «Volkswagen Pаssаt», «Маzdа» та дві «Sкоda Suрerb». Пошкодження машин незначні, та коли на місце пригоди прибула група реагування патрульної поліції Ужгородського відділення, то виявила, що винуватець аварії перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у водія «Volkswagen Pаssаt»» 1,02 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння, що призвело до ДТП, вилучили водійське посвідчення та відсторонили чоловіка від керування.

Двох нетверезих водіїв затримали тячівські поліцейські. У селищі Солотвино вночі працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВMW», який рухався без увімкненого світла. Водія зупинили, за кермом перебував житель села Нижня Апша в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили чоловіка від керування.

У селі Вільхівчик Тячівського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВАЗ-21010», на якому не горіли задні габарити. Машину зупинили, за кермом перебував в нетверезому стані місцевий житель. Водія доставили в районну лікарню, де виявили в нього 1,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

26 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів